Coaching

”Coaching is the noble art of questions”

Skärmavbild 2014-04-01 kl. 21.48.16

Genom frågor, uppriktigt intresse, mycket hjärta och kompetens hjälper vi att dig få fram just dina unika egenskaper som gör att du är den fantastiska individ som bara du kan vara.

Vi alla kan så mycket mer än vi tror. Vi kan våga att vinna de saker vi så hett önskar. Det som skrämmer oss kan vi vända till spännande upplevelser. De ”omöjliga” drömmar vi har inom oss kan vi förvandla till kittlande möjliga mål . Det berömda ekorrhjulet kan vi istället göra om till ett ”wonderwheel”. De nedgångar i livet vi upplever kan vi lära oss av, begrunda och vända till uppgångar som vi tidigare inte varit i närheten av.

Coaching behövs för alla oavsett var i livet man befinner sig. Du kan vara lycklig idag och ändå finns något du vill utveckla. Så länge man lever och utvecklas förhöjs ens självkänsla och den där glimten i ögat som gör oss så levande blixtrar som just bara ditt öga kan göra.

Hos oss går en coachingprocess ut på att vi hittar ens självbild. Sätter ett mål där vi arbetar fram aktiviteter. Ser till att vägen till målet skall fyllas med dina värderingar och på det sätt just du vill leva. Hinder till att nå ditt mål kommer att vara rivna i små små bitar. Med rätt attityd och känsla kommer du efter processen att se livet något annorlunda än i dagsläget. Allt är upp till dig. Vår lilla del i detta är bara att göra det enkla ännu enklare och framförallt göra framtidens alla möjligheter synliga för dig.

”Nog finns det mål och mening på vår färd, men det är resan som är mödan värd” Karin Boye.

 

Vi arbetar enligt metodiken NLP.

Neurologi – Hjärnan och hur vi tänker

Lingvistik – Hur vi använder språk och hur det påverkar oss.

Programmering – Hur vi ordnar våra handlingar för att nå våra mål.

Arbetet präglas av SMAK faktorerna som hela coachingen bygger på.

S= Självbild (Hur ser vi oss själva)

M=Målbild (Genom ett tydligt mål skapar vi motivation och stakar ut vår riktning i livet.)

A=Attityd (Genom positiv livssyn och fokusering på möjligheter når vi våra drömmar och vägen dit är mödan värd)

K=Känsla. (Vikten av balans och inre harmoni är oerhört viktig. Det höjer vår förmåga och får oss ”bäst när det gäller”)

Tveka inte att höra av dig till oss vid ev frågor!