Executive Leadership program 2022

Executive Leadership program, för de ledare/chefer som varit med ett tag.

Ett nytt koncept där vi fortsätter vårt uppskattade och resultatgivande koncept med att blanda individuell coaching med gruppträffar i fin och rogivande miljö. Vi kommer att under våra workshops vara på väl utvalda kursgårdar runt om i Sverige.

Syftet med vårt executiveprogram är att deltagarna blir än mer vassa på att leda /styra sina ledningsgrupper och medarbetare.

Vi riktar in oss på dig som kommit en bit i ditt ledarskap. Kanske varit med tidigare på vår ledarutbildning och vill utmana dig ännu en gång och inspireras av andra chefer/ledare i ungefär samma läge som du är i.

I den individuella coachingen utmanas/coachas du av vår rutinerade ledarskapscoach Magnus Lovell. Magnus har erfarenhet av ledar/chefsskap från 10-500 medarbetare på alla nivåer. Stor rutin av ledarskap inom idrott och har de senaste 11 åren coachat/utmanat/Peppat över 1000 chefer/ledare.

Detta varvar vi med våra seminarier i grupp. Vi sätter ihop dessa grupper grundligt efter en djupintervju med varje deltagare för att ge maximal effekt för deltagarna. Här blandar vi workshops inom kommunikation, konflikthantering, härskartekniker, leda på distans med mera. Vi diskuterar ledarskap i stort och smått. Vi pratar aktuella händelser och jobbar med nya forskningsbaserade resultat. Samt kanske framförallt lär och bollar med varandra. Där varje deltagares erfarenhet är den största tillgången.

Magnus Lovell och Klas Friberg är det som leder gruppen genom dessa dagar med inspel, faktabaserade mätningar, erfarenhet och andra beprövade metoder. T ex bollar vi ämnet Team vs grupp, vad är skillnaden? Skillnaden på chef och ledare, vem är du och hur vill du uppfattas? Dagliga händelse, global påverkan, hot/hinder/möjligheter/utmaningar….

Psykologisk trygghet, feedback, härskarmetoder, konflikter, agilt ledarskap, coachande ledarskap. När använder vi oss av de olika verktygen.

Upplägg: Executive Leadership program

Okt/Nov 2022 Start Individuell coaching och handläggningsplan

23/24 november 2022. 2 dagars workshop Hällsnäs Konferenscenter

Ind: coaching, handlingsplan, aktiviteter uppföljning

23-24 februari 2 dagars workshop Hindås, Hjortviken konferenscenter

Ind Coaching

23-24 Maj 2 dagars workshop (Västkusten)

Sept: 2023 Ind: uppföljning

Energigivande, utmanande och erfarenhetsutbyte i högsta ledarklass väntar i Executive Leadership coaching!


Noga utvalda chefer/ledare i varje grupp för maximalt utfall och där man känner förtroende i gruppen.