Inspirationsföreläsningar

Aktuellt just nu!

Under hela augusti och september 2021 har ni förmånen att fritt få en inspirationsföreläsning hos er av Magnus Lovell. Magnus kommer att prata om ledarskap i allmänhet. Ni får ta del av Magnus erfarenhet av chef ledare för allt från 10-500 medarbetare. Över 500 coachsamtal med chefer/ledare i sin roll som ledarskapscoach. Lite anekdoter från idrott och kanske framförallt. Vilka olika ledarskapstyper finns det och hur kan vi göra oss själva till ännu bättre ledare/chefer?

Dessutom i synnerhet får ni en inblick i hur våra ledarprogram fungerar, vad som ingår och vad man får med sig in i era respektive ledarkarriärer framöver.

Tveka inte att höra av er så hittar vi en tid som passar både er och Magnus.

——————————————————————————–

Vi erbjuder också att ni har möjlighet att ta in Klas Friberg fd Chef Säpo Sverige, Rikspolisen med mera, för en spännande föreläsning om allt ifrån ledning under Göteborgskravallerna, terrorverksamhet, ledning och styrning i myndigheter till att lyfta den enskilda individen/medarbetaren i vardagen.

Hur är det att leda en av nationens mest hemliga och mytomspunna organisationer? Att leda och verka i stora myndigheter och samtidigt nå människan kräver pondus, situationsanpassat ledarskap, mod, tillit och trygghet. Hur skapar vi det?

Hur får vi varje medarbetare att må bra och prestera på bästa sätt? Hur kan vi skapa effektiva möten? Hur skapar vi tillitsbaserat ledarskap för att leda på bästa sätt i lugna perioder såsom i pressade, extraordinära lägen? Hur skapar vi psykologisk trygghet?

Att vara högste chef för Svenska säkerhetspolisen förpliktigar. Klas namn nämns med stor respekt och beundran i både poliskretsar och bland civilbefolkningen. Vilka utmaningar står man inför som högst ansvarig i dessa tider? Och kanske framförallt, hur bedriver Klas sitt ledarskap och vilka tips vill han skicka med på vägen?

Klas Friberg Chef Säpo Sverige

______________________________________________________

Utvärdering från ett  föredrag av Magnus  på Ronneby Brunn. Betyg satt från 90 ombudsmän på IF Metall på en 6 gradig skala. 5,5 i ämnet ”ledarskap” och 5,6 i ”utförandet från Magnus”.

Väldigt bra på att få folk att vara med och lyssna under hela framträdandet. Hela konceptet var guld värt!

Bra föreläsning. Blir motiverad att ta tag i mig själv och att hjälpa andra på vägen.

En ”aha” upplevelse, mycket nöjd!

Bra positiv föreläsning.

Vilket engagemang…

Duktig föreläsare och engagerad människa.

Tänkvärt hur man är som människa.

Ett engagerat och positivt föredrag som gav tankekartor för ett alternativt tänkande i arbetet.

Jag jobbar även tillsammans med  Transfer.nu  Föreläser ideellt för ungdomar. För ett tag sedan föreläste jag för en gymnasieklass och fick följande härligt ärliga feedback.

Blir mycket målrinriktning. Bra med mycket spontanitet. Han är väldigt glad och positiv. Bättre föreläsare än den som var här förra veckan.

Jag tycker föreläsningen var väldigt bra! Hängde med hela tiden utan problem. Inspirerande! Vill bli coachad av Magnus.

Väldigt engagerad och inspirerande vilket var väldigt bra. Coachande för hur man blir en bra ledare, vilket skiljer sig från de andra föreläsningarna.

Engagerad talare, får med lyssnarna. Väldigt intressant, bra saker att säga.

Blev mycket motiverad att kämpa för min karriärsdröm- bli politiker. Många roligt och bra historier, engagerad. Väldigt bra och intressant!

Väldigt engagerad vilket gjorde mig extremt intresserad och motiverad till att både lyssna och även fundera på eget. Har verkligen inget negativt att säga, det var hur bra som helst!

Engagerad och intressant från början.

Det var väldigt bra. Mycket intressant med egna erfarenheter, det involverar lyssnarna. Entusiastisk talare, sammanfattningsvis jättebra!!!!

Mycket bra!

Det var en väldigt bra och givande föreläsning med väldigt bra tips!

Bra engagemang, rolig och intressant att lyssna på. Inspirerande och motiverande.

Bra!

Mycket bra, humor, engagerad. Bra föreläsning!

Kompetent och inspirerande, jag vill ta tag i min egna situation NU….

Sagt av en chef på ett av sveriges största företag efter en föreläsning.

– Det kändes som om Magnus pratade direkt till mig, visste hur jag känt mig den senaste tiden! Nu har jag fått inspiration att ta tag i min situation. 

Lovell_2013_SMALL_200_pxl