Inspirationsföreläsningar

Med energi, hjärta, humor och värme tar Magnus Lovell med er på föreläsningar bottnade i egen erfarenhet av både lyckade och mindre lyckade projekt. 

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 23.01.09

Du får med dig verktyg och förhoppningsvis massor av inspiration att ta tag i just din situation. Det kan gälla balansen mellan Jaget, familjen och karriären. Det kan gälla hur du själv väljer vilken stressnivå som du vill ha. Hur sätter vi bra attraktiva mål? Hur kan jag läsa av min omgivning med lite split vision? Hur kan jag hantera mina begränsade övertygelser?

Arbets och vardagslivet blandas med Magnus erfarenhet från coaching av  professionella idrottsmän, näringslivschef och ledare som hittat rätt stressnivå för att på bästa sätt kunna prestera/leverera när det gäller.

Hur förändringsbenägna är vi människor egentligen och hur kan vi på allra bästa sätt genomföra förändringar för att möta allas behov, kan vi det?

Vi har även andra föreläsare att erbjuda som t ex Klas Friberg och några till.

Vi gör mer än gärna också någon tävling/teambuilding för hela gruppen i samband med våra uppskattade föreläsningar. Här kan du t ex tävla och försöka bygga en riktigt bro snabbare än både arbetare och ledningsgrupp på Hisingsbron. Flytta pyramider snabbare än ……. och mycket mer..

______________________________________________________

Utvärdering från ett  föredrag av Magnus  på Ronneby Brunn. Betyg satt från 90 ombudsmän på IF Metall på en 6 gradig skala. 5,5 i ämnet ”ledarskap” och 5,6 i ”utförandet från Magnus”.

Väldigt bra på att få folk att vara med och lyssna under hela framträdandet. Hela konceptet var guld värt!

Bra föreläsning. Blir motiverad att ta tag i mig själv och att hjälpa andra på vägen.

En ”aha” upplevelse, mycket nöjd!

Bra positiv föreläsning.

Vilket engagemang…

Duktig föreläsare och engagerad människa.

Tänkvärt hur man är som människa.

Ett engagerat och positivt föredrag som gav tankekartor för ett alternativt tänkande i arbetet.

Jag jobbar även tillsammans med  Transfer.nu  Föreläser ideellt för ungdomar. För ett tag sedan föreläste jag för en gymnasieklass och fick följande härligt ärliga feedback.

Blir mycket målrinriktning. Bra med mycket spontanitet. Han är väldigt glad och positiv. Bättre föreläsare än den som var här förra veckan.

Jag tycker föreläsningen var väldigt bra! Hängde med hela tiden utan problem. Inspirerande! Vill bli coachad av Magnus.

Väldigt engagerad och inspirerande vilket var väldigt bra. Coachande för hur man blir en bra ledare, vilket skiljer sig från de andra föreläsningarna.

Engagerad talare, får med lyssnarna. Väldigt intressant, bra saker att säga.

Blev mycket motiverad att kämpa för min karriärsdröm- bli politiker. Många roligt och bra historier, engagerad. Väldigt bra och intressant!

Väldigt engagerad vilket gjorde mig extremt intresserad och motiverad till att både lyssna och även fundera på eget. Har verkligen inget negativt att säga, det var hur bra som helst!

Engagerad och intressant från början.

Det var väldigt bra. Mycket intressant med egna erfarenheter, det involverar lyssnarna. Entusiastisk talare, sammanfattningsvis jättebra!!!!

Mycket bra!

Det var en väldigt bra och givande föreläsning med väldigt bra tips!

Bra engagemang, rolig och intressant att lyssna på. Inspirerande och motiverande.

Bra!

Mycket bra, humor, engagerad. Bra föreläsning!

Kompetent och inspirerande, jag vill ta tag i min egna situation NU….

Sagt av en chef på ett av sveriges största företag efter en föreläsning.

– Det kändes som om Magnus pratade direkt till mig, visste hur jag känt mig den senaste tiden! Nu har jag fått inspiration att ta tag i min situation. 

Lovell_2013_SMALL_200_pxl