Kurser / Utbildningar

Hitta din kraft genom stresshantering

Med kombinationen inspiration, föreläsning, konkreta verktyg, mental träning och personlig coaching har jag satt ihop ett unikt program för stresshantering. Jag har tagit del av en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna, hur hans tankar lett till personlig framgång!

Det är genom handling vi skapar förändring. Målet är en personlig handlingsplan vilken leder till positiv förändring. Formad genom dig på det sätt du vill utforma ditt liv. Jag står för verktygen, inspirationen och stöttningen.

Jag heter Magnus Lovell. Min drivkraft är att få människor att växa. Det är jag som leder er genom denna fantastiska resa där du själv sätter gränsen för hur bra du vill må, hur fri du vill känna dig. Under nästan 2 månader sätter vi dig i fokus. I slutet av programmet kommer Kennet Andersson att inspirera oss genom hans tankar om sin karriär och om mental träning.

Mycket skratt, aha-upplevelser, eget agerande och framförallt positiv förändring utlovas!

Låter det intressant?

Läs mer om programmet och dess innehåll på min hemsida www.lovell-leadership.se. Där finner du också mer om vem jag är och min bakgrund. Tveka inte att kontakta mig vid funderingar. Mitt tel nr är 0705-210012 el via mail magnus.lovell@live.se.

Jag längtar redan till den 10 januari, vi ses!

ICC coach, stresscoach, mental tränare

Magnus Lovell

– Med mental träning finner jag mig själv i vardagen. Jag ser mina utmaningar som möjligheter och jag älskar livet!

Lev ditt liv i världsklass!

ICC coach, inspiratör

Kennet Andersson

-Under min fotbollskarriär började jag fördjupa mig i ämnet mental träning. Det har varit en stark bidragande faktor till min idrottsliga framgång men också något jag kunnat applicera i mitt liv efter fotbollen.

Tanka energi, sprid energi!

Program

18 januari: 

Halvdagsseminarie: Vi avhandlar stressorer, självbild och mental träning. Självbild = Självkänsla, självförtroende och självtillit. För att få ihop helheten arbetar vi inifrån och ut. Det är inifrån oss själva vi hittar kraften, godheten och styrkan.

Coaching. Vi lägger tillsammans upp en personlig handlingsplan. När vi skriver ned vad vi skall göra ökar chansen att vi just gör det med 300%. Vad skall vi göra? Hur skall vi göra det? När skall vi börja? Detta är själva kärnan och kom ihåg! Det är genom handlingen vi förändrar världen.

7 februari: 

Halvdagsseminarie Inriktning målbild. Målbild = Vart skall jag? Genom ett tydligt mål skapar vi motivation och stakar ut vår riktning i livet.

 Coaching. Egen målbild skapas

28 februari :

Halvdagsseminare där inspiration står på agendan. Kennet Andersson inspirerar oss och berättar sin historia hur han hittade FLOW via mental träning.

Coaching. Den personliga handlingsplanen hur du skapar harmoni i vardagen är ett faktum. Du vet vem du är, vad du vill och vart du skall!

”Gör det enkla enkelt, lev livet!”

VÄLKOMNA!

 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *