Ny som chef

Grunderna till ett hållbart ledarskap!

Välkommen till vår öppna utbildning under hösten!
”Ny som chef 2022”
Utbildningen vänder sig till dig som är ny i din roll som chef/ledare eller

funderar på att bli.

Målet med utbildningen är att stärka sig själv i ledarskapet. Förstå ledarskapets utmaningar och möjligheter. Få redskap och lära sig bemästra nycklarna för att göra DITT ledarskap till det allra bästa.

Utbildningen sträcker sig över 3 workshops. Vi varvar teori och praktik. ”Learning by doing”

Vi startar med en ind: djupintervju med varje deltagare. Personlighetsanalys vilken kommer att användas under hela utb:. Vi fastställer varje deltagares individuella handlingsplan och mäter ett startläge. Efter avslutad utbildning är det ett individuellt utvärderingssamtal/coachsamtal med kursledare och en skriftlig utvärdering och coachande tips/förslag på vad varje deltagare skall jobba med i sitt personliga ledarskap framöver.

Utbildningsdag 1 (Tis, 11 okt) – Kommunikation. Rollen som ledare
-Uppstart. – Presentationsteknik, hur når du fram till dina medarbetare? Verktyget Feedback Utbildningsdag 2 (Tis, 25 okt) – Konflikthantering, härskartekniker, coachande/agilt ledarskap.

Uppföljning av hemuppgift. – Hur hanterar vi jobbiga medarbetare? Hur hanterar vi svåra samtal? Hur märker jag fallgropar? Är alla människor likadana?

Utbildningsdag 3 (Tors, 10 nov) – Hur skapar jag det perfekt teamet?

– Återigen börjar vi dagen med redovisning av hemuppgift. Hur skapar vi tillit och psykologisk trygghet? Effektiva team – Susan Wheelan. Hur får jag med mig mina medarbetare i förändring? Vi avslutar med att varje deltagare håller en föreläsning med konkret positiv feedback!

Plats: World Trade Center (Mässans gata 10). Kursledare: Magnus Lovell Datum: 11, 25 okt samt 10 nov: