Stresshantering

Tänk vilka möjligheter vi har. Vi har en hjärna där vi använder oss av en bråkdel av dess kapacitet. Vi har varje dygn 24 h på oss att utföra precis det vi själva bestämmer oss för att göra. Vi har människor runt omkring oss vilka alla är fulla av lika mycket empati och värme som vi själva. Vi är omgivna av nära och kära som älskar oss för vilka vi är och de handlingar vi än hittar på. Vi bor i ett land där tak över huvudet är en regel. Där mat för dagen finns. Vi har en livskvalitet lång över genomsnittet i världen.

Med andra ord fantastiska förutsättningar. Nu är det bara upp till dig att bestämma och ta kontroll på ditt liv. Vad du vill göra!  Hur du vill må!  Vad du vill hinna med! När du vill göra det du drömmer om!

Som vanligt (tyvärr finns inga genvägar) är det upp till dig. Boka in dig på ett unikt program för stresshanteringkurs. Du kommer inte bli besviken. Syftet med kursen är att du själv skall ta kontroll på dig och ditt liv. Det är du som prioriterar vad som är viktigt för just dig. Genom hur du mår och agerar påverkar du också din omgivning. Det kan vara dina barn, bättre hälft, medarbetare, chefer, grannar.

Arbetssättet sker mycket med mental träning. Genom att finna lugn i sitt eget medvetande kan vi ta tillvara mycket mer av våra resurser och frigöra energi som vi behöver för ett bättre välmående vilket i sin tur leder till att höja vår prestationsnivå. Hela kursen präglas av hjärta, värme, kunskap och mycket humor. Det skall vara roligt att hitta rätt i livet.

Vem vänder sig kursen till? 

Programmet är upplagt på ett sätt som vänder sig till dig som tycker att tiden ibland kanske inte är helt greppbar. Känna dig tillräcklig på jobbet eller hemmet. Helt enkelt få kontroll över dig själv. Vare sig du arbetar som egen företagare, chef eller medarbetare, lägger vi upp en egen unik framtidsplan för just dig och möter dina behov, dina drömmar efter devisen ”Det är jaget som gör laget”!

 

Välkommen!