Lovell Leadership Consulting AB

2a

Magnus Lovell 

Bakgrund: Magnus har tidigare arbetat som chef i ett av Sveriges största företag och varit direkt ansvarig för team med allt ifrån 10-500 medarbetare. Magnus har också ett förflutet inom elitfotbollen samt föreningsverksamhet. Grundare av företaget och har coachat/utbildat/inspirerat över tusen chefer/medarbetare genom åren.

Utbildning: Certifierad ICC coach samt cert: stresscoach med inriktning mental träning på Skandinaviska ledarhögskolan (SLH). Cert: Affärs och ledarskapscoach (ABLC) Cert: inom personanalysverktyget Extended DISC. Diplomerad föreläsare (T.U.F.F.)

Inrikting i Lovell Leadership: Magnus är den som håller ihop våra olika projekt. Föreläsare/inspiratör. Ledarskapscoach. Outplacement. Kommunikationsexpert. Magnus håller också i våra teambuildningsaktiviteter. Prestationscoach inom elitidrott, bl a inom golf och fotboll.

Magnus styrka är det personliga mötet. Att knyta allians, se potentialen i varje människa, inspirera till utveckling och att våga utmana i rätt lägen.

Konsulter

Klas Friberg Chef Säpo Sverige

Klas är med på våra ledarprogram som kommunikationsexpert. Delar med sig av sina erfarenheter av ledarskap/krishantering och just kommunikation i våra workshops

Oerhört uppskattad och meriterad personlighet som höjer våra program till högsta nivå.

Annika Hovde

Jobbar idag inom omställning. En mästare på att ta människor på rätt sätt i alla möjliga situationer. Är med som facilitator inom coachande ledarskap och våra gruppövningar. Annika har ett förflutet som ledare/chef och vet vilka utmaningar i vardagen våra deltagare brottas med.

Ria ledar och medarbetarskapsutbildningar.

Lovell_2013_SMALL_200_pxl